Pluk de Lach

WIE IS PLUK DE LACH?

Vanaf jonge leeftijd ben ik  aan het creëren, ontwerpen, verbeelden, vormgeven en uitbeelden. Ik werk vanuit de overtuiging dat kunst, bewust of onbewust, inspireert, motiveert en ráákt.

HOE MIJN LEVEN VERANDERDE...

Tekenen en schilderen doe ik al van jongs af aan. Ook was ik urenlang bezig met kalligraferen. Een logisch gevolg was dan ook dat ik naar het Grafisch Lyceum ging. Het was voor mij een geweldige en inspirerende opleiding. Een belangrijke periode in mijn leven.

Helaas werd na deze opleiding de diagnose Multiple Sclerose (MS) gesteld. Een harde confrontatie met de kwetsbaarheid en vergankelijkheid van het leven.

PLUK DE LACH

Door te creëren kan ik overleven. De kunst is, niet de focus te richten op wat niet kan, maar op wat wél kan. De kunst van het ziek zijn. Dwars door alle narigheid positief te blijven. De dag te pakken, de lach te plukken. Die gedachte maakt me sterk.

EEN ARTISTIEKE DUIZENDPOOT

Omdat ik me creatief verder wil ontwikkelen, volg ik regelmatig cursussen. De meest recente zijn: een cursus tekenen/schilderen, boetseren/ keramiek, beeldhouwen en fotografie.

Ik leg de mooie en minder mooie momenten van het leven vast. Dit geeft mij kracht en energie!
In mijn werk ziet u autobiografische aspecten maar vaak ook een flinke dosis humor. Ik vind het heerlijk om te experimenteren met verschillende technieken en stijlen. Bindende factoren in mijn creatieve proces zijn: kleurgebruik, schoonheid, oog voor detail èn humor.

BUNDELING VAN KRACHTEN

De creativiteit van PLUK DE LACH en mede kunstenares CASTEL, komen samen via BEELDIG WERK VORMGEVING. Op deze website is enorm veel diversiteit te zien! Werk van PLUK DE LACH en CASTEL, maar ook werk wat samen gecreëerd is. Een aantal illustraties, grappige tekeningen, een hilarische cartoon, een leuke strip. Of schattige dierenposters en mooie originele afscheidscadeaus.

We hebben beiden een uniek stukje talent. Maar ook een eigen voorkeur voor materiaal en werkwijze. Onze creativiteit komt samen en de krachten worden versterkt via BEELDIG WERK VORMGEVING

Laat u verassen en neem een kijkje op www.beeldigwerk.nl.

Scroll Top