DRIEDIMENSIONAAL

driedimensionaal

3D OBJECTEN VOOR BINNEN EN BUITEN

Op driedimensionaal vlak hou ik mij bezig met het beschilderen en anders vormgeven van bestaande voorwerpen. In onze consumptiemaatschappij waarin alles maar wordt weggesmeten, vind ik het juist belangrijk om zoveel mogelijk te recyclen, upcyclen of her te gebruiken.
Ik beschilder en pimp bestaande voorwerpen. Zo worden, vaak saaie gebruiksvoorwerpen, een originele eyecatcher. Op deze manier geef ik oud materiaal een nieuw leven. Voor zowel binnen als buiten.

STEENGOED

In deze serie worden de verschillende fases uit het dagelijkse leven afgebeeld. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Takken en onder andere kiezelsteentjes heb ik bevestigd op handgeschept papier.

NESTKASTJES

Deze vrolijke nestkastjes heb ik op originele wijze beschilderd met acrylverf en daarna afgelakt met hoogwaardig zijdeglans lak. De kastjes zijn gemaakt van stevig dik hout. De invlieg opening is ongeveer 32 mm en is daardoor geschikt voor onder andere: koolmezen, mussen en boomklevers. De nestkastjes zijn inclusief montage lat met schroeven en hebben een grote klapdeur zodat het kastje makkelijk te reinigen is

Scroll Top