DRIEDIMENSIONAAL

DRIEDIMENSIONAAL / RUIMTELIJKE VORMGEVING

Op driedimensionaal/ruimtelijk vlak hou ik mij bezig met het beschilderen en anders vormgeven van bestaande voorwerpen. Enkele voorbeelden zijn: dienbladen, fietswielen, blikjes en nestkastjes.  
 
Daarnaast heb ik twee serie’s gemaakt: 
  • Steen goed: In deze serie worden de verschillende fases uit het dagelijkse leven afgebeeld. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. In dit geval takken en kiezelsteentjes bevestigd op handgeschept papier.
  • Nestkastjes: Deze nestkastjes heb ik op originele wijze met acrylverf beschilderd en vervolgens afgelakt met hoogwaardige zijdeglans lak.
 

FIETSWIEL WINDMOBIEL

FIETSWIEL WINDMOBIEL, 2016, FIETSWIEL, EMMER, LINT
Fietswiel windmobiel, 2016, fietswiel, lint

Van gerecycled materiaal heb ik een oud fietswiel omgetoverd tot een vrolijke windmobiel.

BLOEMBLIKKEN

BLOEMBLIKKEN, 2017, BLIKJES
Bloemblikken, 2017, blikjes

Hier heb ik frisdrankblikjes getransformeerd tot bloemen en  op deze manier een lelijke muur omgetoverd tot een mooi kunstwerk.

DIENBLADEN

DIENBLAD ZWEMBAD, 2014, ACRYL OP HOUT, 45X30
Dienblad Zwembad, 2014, acryl op hout, 45x30
DIENBLAD MEXICO, 2014, ACRYL OP HOUT, 45 X 30
Dienblad Mexico, 2014, acryl op hout

‘Steen Goed’ gemaakt. In deze serie worden de verschillende fases uit het dagelijkse leven afgebeeld. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. In dit geval takken en kiezelsteentjes bevestigd op handgeschept papier.

Deze nestkastjes heb ik op originele wijze met acrylverf beschilderd en vervolgens afgelakt met hoogwaardige zijdeglans lak.